eGotuj.pl to największy zbiór przepisów kulinarnych internautów w Polsce.

Mamy 23040 przepisów


Chilli con pescado

data dodania: 2011-04-12 11:51
autor: Kaśśś
źródło: bakeandtaste.blogspot.com
Średnia ocena potrawy:
  • 5 z 5 gwiazdek ocena przepisu kulinarnego.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 głosy Głosuj i Ty!

Składniki przepisu

  • 4-5 średnich cebul
  • 1-2 papryki (ulubione)
  • 4 ząbki czosnku
  • 2 płaty ryby (ja użyłam mintaja)
  • 3 duże łyżki przecieru pomidorowego
  • ok. 400 gr pomidorów w puszce
  • przyprawy: papryka słodka, bazylia, oregano, chilli con carne ... i co kto lubi

   Na patelnię wlać 4 łyżki wody (lub trochę oliwy), dodać posiekaną cebulę i paprykę w kawałkach. Dusić pod przykryciem około 20 minut. Po tym czasie dołożyć kawałki ryby, posiekany czosnek oraz przyprawy. Przykryć i dusić 5 minut. Dodać przecier, pomidory i jeszcze raz dusić przez 5 minut. Smacznego!

Komentuj ten przepis


bardzo się cieszę, że smakowało :)
2011-04-14 13:28 przez: Anonim Ostatnio jestem na diecie i już bokiem mi wychodzą mdłe potrawy bez wyrazu a tu prosze bardzo... w końcu coś smacznego i sycącego:) To rybne chili królowało na naszej wczorajszej kolacji;)
2011-04-14 12:33 przez: jasiu



Masz już konto w serwisie?
Zaloguj się!

Formularz logowania
Zapomniałem hasło

Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto w minutę!

Formularz rejestracji


Połącz już teraz swojego bloga z serwisem eGotuj.pl.
Twoje przepisy będą oceniane i komentowane przez innych użytkowników. Ty też będziesz mógł oceniać i komentować inne przepisy.

Nie, dziękuje


Gratulacje! Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane w serwisie dzieki temu możesz dodawać nowe przepisy, komentować lub oceniać istniejące.

Na podany przez Ciebie adres e-mail wysłaliśmy link aktywujący konto. Jeżeli nie będziesz mógł znaleźć e-maila, sprawdź także katalog SPAM w Twoim programie pocztowym.

Przejdź do swojego panelu gdzie możesz dostosować swój profil lub powróć do ostatnio oglądanej strony.