eGotuj.pl to największy zbiór przepisów kulinarnych internautów w Polsce.

Mamy 23040 przepisów


Cebula faszerowana

data dodania: 2011-03-26 17:21
autor: Gutek
źródło: gutki.blogspot.com
Średnia ocena potrawy:
  • 0 z 5 gwiazdek ocena przepisu kulinarnego.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosy Głosuj i Ty!

Składniki przepisu

  • Cebula
  • rozdrobnionym łosoś, mozzarella
  • parmezan, natka pietruszki
  • bazylia pieprz i sól, oliwa

   Cebulę trzeba obgotować, żeby zmiękła. Obciąć od ogonka i wydrążyć zostawiając dwie - trzy warstwy zewnętrzne.
Farszem jest posiekana i podsmażona cebula ze środka, wymieszana z rozdrobnionym łososiem, mozzarellą, parmezanem, natką pietruszki i bazylią, pieprzem i solą oczywiście. Pokropione oliwą i posypane parmezanem. Zapiekane około 30 minut. Prosto z piekarnika na stół... Pycha! (Coś na wątrobę mile widziane na deser :)

Komentuj ten przepis


super fotka
2011-03-26 21:44 przez: Anonim



Masz już konto w serwisie?
Zaloguj się!

Formularz logowania
Zapomniałem hasło

Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto w minutę!

Formularz rejestracji


Połącz już teraz swojego bloga z serwisem eGotuj.pl.
Twoje przepisy będą oceniane i komentowane przez innych użytkowników. Ty też będziesz mógł oceniać i komentować inne przepisy.

Nie, dziękuje


Gratulacje! Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane w serwisie dzieki temu możesz dodawać nowe przepisy, komentować lub oceniać istniejące.

Na podany przez Ciebie adres e-mail wysłaliśmy link aktywujący konto. Jeżeli nie będziesz mógł znaleźć e-maila, sprawdź także katalog SPAM w Twoim programie pocztowym.

Przejdź do swojego panelu gdzie możesz dostosować swój profil lub powróć do ostatnio oglądanej strony.