eGotuj.pl to największy zbiór przepisów kulinarnych internautów w Polsce.

Mamy 23040 przepisów


Przystawka - apéritif z mini kanapeczek z łososiem wędzonym na serku ricotta z bazylią i pomidorkami

data dodania: 2013-08-08 12:37
autor: Praliné
źródło: wino-francja-kuchnia.blogspot.com
Średnia ocena potrawy:
  • 5 z 5 gwiazdek ocena przepisu kulinarnego.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głosy Głosuj i Ty!

Składniki przepisu

  • łosoś wedzony
  • bagietka
  • ser ricotta

   Mieszamy ser ricotta z oliwą, sokiem z cytryny, solą, pieprzem i posiekanymi listkami bazylii. Smarujemy uzyskanym kremem małe kanapeczki, układamy na nich pokrojonego łososia, pomidora i dekorujemy bazylią.
Posypujemy świeżo zmielonym pieprzem i podajemy przystawkę.

Komentuj ten przepis





Masz już konto w serwisie?
Zaloguj się!

Formularz logowania
Zapomniałem hasło

Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto w minutę!

Formularz rejestracji


Połącz już teraz swojego bloga z serwisem eGotuj.pl.
Twoje przepisy będą oceniane i komentowane przez innych użytkowników. Ty też będziesz mógł oceniać i komentować inne przepisy.

Nie, dziękuje


Gratulacje! Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane w serwisie dzieki temu możesz dodawać nowe przepisy, komentować lub oceniać istniejące.

Na podany przez Ciebie adres e-mail wysłaliśmy link aktywujący konto. Jeżeli nie będziesz mógł znaleźć e-maila, sprawdź także katalog SPAM w Twoim programie pocztowym.

Przejdź do swojego panelu gdzie możesz dostosować swój profil lub powróć do ostatnio oglądanej strony.