eGotuj.pl to największy zbiór przepisów kulinarnych internautów w Polsce.

Mamy 23040 przepisów


Biała kiełbasa zapiekana z cebulą

data dodania: 2011-01-26 09:26
autor: katarzyna_sar
źródło: kuchniana5.blox.pl
Średnia ocena potrawy:
  • 1 z 5 gwiazdek ocena przepisu kulinarnego.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głosy Głosuj i Ty!

Składniki przepisu

  • 1 kg białej kiełbasy surowej (nie parzonej)
  • 6 - 7 cebul
  • majeranek
  • kostka rosołowa
  • 6 ząbków czosnku
  • 1,5 szklanki wody

   Cebulę pokroić w talarki. Kostkę rosołową rozpuścić w ciepłej wodzie, zetrzeć do niej czosnek.
W naczyniu żaroodpornym układać warstwami:
•kiełbasa
•cebula
•majeranek (dużo)
•kiełbasa
•cebula
•majeranek
Wszystko zalać bulionem czosnkowym, zapiekać pod przykryciem około pół godziny w temperaturze 180 - 200 stopni C

Komentuj ten przepis





Masz już konto w serwisie?
Zaloguj się!

Formularz logowania
Zapomniałem hasło

Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto w minutę!

Formularz rejestracji


Połącz już teraz swojego bloga z serwisem eGotuj.pl.
Twoje przepisy będą oceniane i komentowane przez innych użytkowników. Ty też będziesz mógł oceniać i komentować inne przepisy.

Nie, dziękuje


Gratulacje! Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane w serwisie dzieki temu możesz dodawać nowe przepisy, komentować lub oceniać istniejące.

Na podany przez Ciebie adres e-mail wysłaliśmy link aktywujący konto. Jeżeli nie będziesz mógł znaleźć e-maila, sprawdź także katalog SPAM w Twoim programie pocztowym.

Przejdź do swojego panelu gdzie możesz dostosować swój profil lub powróć do ostatnio oglądanej strony.