eGotuj.pl to największy zbiór przepisów kulinarnych internautów w Polsce.

Mamy 23040 przepisów


Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i wędzonym łososiem

data dodania: 2011-10-28 14:19
autor: Gastrosfera
Średnia ocena potrawy:
  • 5 z 5 gwiazdek ocena przepisu kulinarnego.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głosy Głosuj i Ty!

Składniki przepisu

  • 250g półtłustego twarogu
  • 100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego
  • 3 łyżki kwaśniej śmietany
  • 3 ząbki czosnku
  • 100g łososia wędzonego w plasterkach
  • pieczywo chrupkie 7 zbóż firmy GRANEX
  • pomidorki koktajlowe
  • sól do smaku

   Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki pomidorki koktajlowe.
Smacznego!

Komentuj ten przepis


Takie pieczywo jest zdrowsze niż tradycyjne
2011-11-16 14:55 przez: Anonim Podobno pieczywo chrupkie jest bardzo niezdrowe, wiesz może coś o tym?
2011-10-28 14:24 przez: Anonim



Masz już konto w serwisie?
Zaloguj się!

Formularz logowania
Zapomniałem hasło

Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto w minutę!

Formularz rejestracji


Połącz już teraz swojego bloga z serwisem eGotuj.pl.
Twoje przepisy będą oceniane i komentowane przez innych użytkowników. Ty też będziesz mógł oceniać i komentować inne przepisy.

Nie, dziękuje


Gratulacje! Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane w serwisie dzieki temu możesz dodawać nowe przepisy, komentować lub oceniać istniejące.

Na podany przez Ciebie adres e-mail wysłaliśmy link aktywujący konto. Jeżeli nie będziesz mógł znaleźć e-maila, sprawdź także katalog SPAM w Twoim programie pocztowym.

Przejdź do swojego panelu gdzie możesz dostosować swój profil lub powróć do ostatnio oglądanej strony.