eGotuj.pl to największy zbiór przepisów kulinarnych internautów w Polsce.

Mamy 23040 przepisów


Cedrowy łosoś z grilla

data dodania: 2011-01-05 11:53
autor: ulcik
źródło: smaczliwkowo.blox.pl
Średnia ocena potrawy:
  • 0 z 5 gwiazdek ocena przepisu kulinarnego.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosy Głosuj i Ty!

Składniki przepisu

  • Kawałek surowego łososia filet
  • sól, pieprz
  • deseczka cedrowa

   Deseczkę cedrową moczymy w wodzie co najmniej przez 24 h przed użyciem.
Nad żarem umieszczamy deseczkę z łososiem, którego wcześniej leciutko solimy i pieprzymy.
Pieczemy około 20 minut - sprawdzając, najlepiej przykryć go z góry np. pokrywą.
Deseczka cedrowa przeważnie jest niestety tylko jednorazowa ale daje fajny zapach mięsu.

Komentuj ten przepis





Masz już konto w serwisie?
Zaloguj się!

Formularz logowania
Zapomniałem hasło

Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto w minutę!

Formularz rejestracji


Połącz już teraz swojego bloga z serwisem eGotuj.pl.
Twoje przepisy będą oceniane i komentowane przez innych użytkowników. Ty też będziesz mógł oceniać i komentować inne przepisy.

Nie, dziękuje


Gratulacje! Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane w serwisie dzieki temu możesz dodawać nowe przepisy, komentować lub oceniać istniejące.

Na podany przez Ciebie adres e-mail wysłaliśmy link aktywujący konto. Jeżeli nie będziesz mógł znaleźć e-maila, sprawdź także katalog SPAM w Twoim programie pocztowym.

Przejdź do swojego panelu gdzie możesz dostosować swój profil lub powróć do ostatnio oglądanej strony.