eGotuj.pl to największy zbiór przepisów kulinarnych internautów w Polsce.

Mamy 23040 przepisów


Paluszki rybne

data dodania: 2011-08-19 19:15
autor: codogara
źródło: codogara.pl
Średnia ocena potrawy:
  • 0 z 5 gwiazdek ocena przepisu kulinarnego.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosy Głosuj i Ty!

Składniki przepisu

  • 400 g białej ryby ( filetowanej)
  • 1 kajzerka pszenna
  • 1/2 szklanki mleka
  • 1 jajko
  • sól i pieprz, do smaku
  • bułka tarta do obtoczenia
  • olej słonecznikowy do smażenia

   Kajzerkę namocz w mleku do momentu kiedy zmięknie. Wyciskamy mleko i wkładamy do blendera. Następnie dodajemy rybkę, 1 jajko, pierz i sól. Miksujemy i odkładamy na godzinę do lodówki. Po upływie tego czasu, formujemy z masy paluszki o kształcie prostokąta, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.

Komentuj ten przepis





Masz już konto w serwisie?
Zaloguj się!

Formularz logowania
Zapomniałem hasło

Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto w minutę!

Formularz rejestracji


Połącz już teraz swojego bloga z serwisem eGotuj.pl.
Twoje przepisy będą oceniane i komentowane przez innych użytkowników. Ty też będziesz mógł oceniać i komentować inne przepisy.

Nie, dziękuje


Gratulacje! Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane w serwisie dzieki temu możesz dodawać nowe przepisy, komentować lub oceniać istniejące.

Na podany przez Ciebie adres e-mail wysłaliśmy link aktywujący konto. Jeżeli nie będziesz mógł znaleźć e-maila, sprawdź także katalog SPAM w Twoim programie pocztowym.

Przejdź do swojego panelu gdzie możesz dostosować swój profil lub powróć do ostatnio oglądanej strony.