eGotuj.pl to największy zbiór przepisów kulinarnych internautów w Polsce.

Mamy 23040 przepisów


Łazanki z kiszoną kapustą i grzybami

data dodania: 2011-07-19 17:04
autor: duszek
źródło: potrawyregionalne.blogspot.com
Średnia ocena potrawy:
  • 5 z 5 gwiazdek ocena przepisu kulinarnego.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głosy Głosuj i Ty!

Składniki przepisu

  • kiszona kapusta
  • grzyby
  • sól, pieprz
  • łazanki

   Siekam kiszoną kapustę i gotuję ją około pół godziny.
Suszone grzyby zalewam wrzątkiem na około 30 minut.
Kroję je drobno i dodaję do kapusty wraz z wodą w której się moczyły.
Gotuję wszystko jeszcze około 30 minut dodając sól, pieprz i około dwóch łyżek masła.
Niestety łazanek sama nie robiłam.Tak więc kupione i ugotowane małe,kwadratowe kluski do łazanek połączyłam z farszem i podsmażyłam na patelni.

Komentuj ten przepis





Masz już konto w serwisie?
Zaloguj się!

Formularz logowania
Zapomniałem hasło

Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto w minutę!

Formularz rejestracji


Połącz już teraz swojego bloga z serwisem eGotuj.pl.
Twoje przepisy będą oceniane i komentowane przez innych użytkowników. Ty też będziesz mógł oceniać i komentować inne przepisy.

Nie, dziękuje


Gratulacje! Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane w serwisie dzieki temu możesz dodawać nowe przepisy, komentować lub oceniać istniejące.

Na podany przez Ciebie adres e-mail wysłaliśmy link aktywujący konto. Jeżeli nie będziesz mógł znaleźć e-maila, sprawdź także katalog SPAM w Twoim programie pocztowym.

Przejdź do swojego panelu gdzie możesz dostosować swój profil lub powróć do ostatnio oglądanej strony.