eGotuj.pl to największy zbiór przepisów kulinarnych internautów w Polsce.

Mamy 23040 przepisów

Porada kulinarna - Czas gotowania

1 kg mięsa wołowego - 1,5 - 2,5 godz.
1 kg mięsa cielęcego - 1,5 godz.
1 kg mięsa wieprzowego - 1 -2 godz.
1kg sarniny - 1-1,5 godz.
kurczak - 2 godz.
mała szynka - 2-3 godz
duża szynka - 4-5 godz
flaki wołowe - 1- 1,5 godz
flaki cielęce - 1,5- 2 godz.
gęś lub indyk - 1-2 godz.
ziarna strączkowe - 2-3 godz.
ziemniaki - 20-30 minut
makaron włoski - 20-30 minut
kiszona kapusta - 2-3 godz.
grzyby suszone - 1,5 godz.
jarzyny suszone - 1,5 godz.
kasza - 30 minut
ryż - 30 minut
jajka na twardo - 10 minut

Zobacz pozostałe porady


Masz już konto w serwisie?
Zaloguj się!

Formularz logowania
Zapomniałem hasło

Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto w minutę!

Formularz rejestracji


Połącz już teraz swojego bloga z serwisem eGotuj.pl.
Twoje przepisy będą oceniane i komentowane przez innych użytkowników. Ty też będziesz mógł oceniać i komentować inne przepisy.

Nie, dziękuje


Gratulacje! Twoje konto zostało pomyślnie zarejestrowane w serwisie dzieki temu możesz dodawać nowe przepisy, komentować lub oceniać istniejące.

Na podany przez Ciebie adres e-mail wysłaliśmy link aktywujący konto. Jeżeli nie będziesz mógł znaleźć e-maila, sprawdź także katalog SPAM w Twoim programie pocztowym.

Przejdź do swojego panelu gdzie możesz dostosować swój profil lub powróć do ostatnio oglądanej strony.